Tietoa meistä

Tiedolla, taidolla ja intohimolla

Keitä me olemme?

Insinor on keväällä 2022 perustettu insinööritoimisto Kouvolassa. Yrityksen toinen perustaja ja toimitusjohtaja Jimi Pulkka (DI) on työskennellyt lujuuslaskennan parissa yli 20 vuotta. Kokemusta hänellä on asiantuntijatyöstä, projektien johtamisesta ja esimiestyöstä. Lisäksi Jimi on osallistunut vuodesta 2016 alkaen Eurocode-standardien kehitystyöhön Suomen edustajana.

Yrityksen toinen omistaja Tanja Pulkka on koulutukseltaan laskentatoimen merkonomi sekä sosionomi (Yamk). Tanja on työskennellyt molemmilla aloilla yli 10 vuotta erilaisissa asiantuntijan, kouluttajan ja ohjaajan tehtävissä.

Kummallakin on aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta. Työnjako loksahtikin kuin itsestään paikoilleen molempien taustan, mielenkiinnon ja osaamisen perusteella. Jimi vastaa operatiivisesta puolesta ja Tanjan vastuulla on hallinto.

A+

Luottoluokitus

7

Hengen tiimi

70+

Projektia

20+

Vuoden kokemuksella

Mitä ja ketä varten?

Olemme lujuuslaskentaan ja mekaaniseen suunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto. Tuotamme palveluita teollisuuden ja suunnittelualan yrityksille. Meille on tärkeää, että asiakas voi luottaa ammattitaitoomme ja tuotamme oikeaa lisäarvoa asiakkaillemme.

Haluamme auttaa asiakkaitamme suoriutumaan hankkeissaan menestyksekkäästi. Laadukkaalla työllä varmistamme rakenteiden ja ratkaisujen turvallisuuden, taloudellisuuden ja energiatehokkuuden.

Insinorilla on matala organisaatiomalli, mikä mahdollistaa ketterän ja joustavan toiminnan. Työnantajana haluamme panostaa henkilöstön osaamiseen ja työviihtyvyyteen. Pyrimme siihen, että meillä ilmapiiri on avoin ja kannustava, jokainen tiimin jäsen voi vaikuttaa työhönsä ja kehittää yhteisiä toimintatapoja. Puhallamme yhteen hiileen.

Arvomme

Luotettavuus – Teemme sen minkä lupaamme.
Energiatehokkuus – Huomioimme energiatehokkuuden rakenteiden suunnittelussa, valmistuksessa ja käytössä.
Vastuullisuus – Meillä on mukava olla töissä. Asiakkaillemme olemme reilu kumppani.
Turvallisuus – Noudatamme turvallisuussääntöjä. Suunnittelemme turvallisia ratkaisuja.
Insinor-logo valkoinen

Insinor on lujuuslaskentaan ja mekaaniseen suunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto.

Luotettava kumppani -logo
Suomen vahvimmat

Yhteystiedot

Insinor Oy
Y-tunnus 3284647-3
info@insinor.fi
Puh. 040 558 4420

Käynti- ja postiosoite:
Ilmarinkuja 3, 8.krs
45100 Kouvola

Scroll to Top